WordPress

WordPress efter dina behov!

Med hjälp av det största CMS-systemet som finns, och utifrån dina behov och krav skapar vi din unika hemsida.

WordPress

WordPress är det CMS-system (content management system = webbpanel) som används mest på hela internet, eftersom det är ett enkelt sätt att publicera blogginlägg och hemsidor.WordPress bygger på en stabil och säker plattform som är enkel att anpassa utifrån egna behov med en stor mängd tillägg, s.k plugins.

Stabil och säker?

WordPress uppdateras mellan 20-40 gånger varje år med nya funktionstillägg, fixning av buggar och rensning av sådant som inte är säkert längre.Uppdateringarna sker oftast automatiskt, men vid stora uppdateringar får du möjlighet att välja om det fungerar att uppdatera till den nya versionen (detta beror på vilken typ av WordPress-mall du har) vi på DynaCube hjälper dig att välja!Plugins (tillägg) är ”färdigutvecklade funktioner” som används baserat på vad du behöver till din hemsida.Plugins uppdateras lika kontinuerligt som stora WordPress uppdateringar för en stabil och säker funktion.

Tillägg

Dynacube utvecklar och skräddarsyr plugins efter dina behov så att den löning du letar efter blir till bästa val för dig. Vi hjälper också dig att ta fram och hittar färdiga plugins som vi sedan konfigurerar efter de behov som du behöver.

Publicera information

När du publicerar information med WordPress-verktyget, görs själva jobbet med hjälp av olika sidbyggare, s.k pagebuilders – olika verktyg för att lägga in texter, media och funktioner på din hemsida.

T ex finns Divi, Visual Composer och Bever Builder. Alla har olika arbetssätt och unika egenskaper och fördelar.

Hör av dig till oss så reder vi tillsammans ut vad som passar dig, dina behov och ditt sätt att jobba!